Specijalna ponuda povodom 75. obljetnice na Sennheiserov Memory Mic Mikrofon

U vidu trenutne situacije, Sennheiser kao tvrtka specijalizirana za audio donosi još jednu specijalnu ponudu za travanj te nudi bežični Memory Mic za samo 735kn (MSRP, sniženo s 1470kn). Memory Mic te besplatna prateća aplikacija omogućuju jednostavnu kreaciju videa s Vašeg smartphonea uz odlične audio snimke što ih čini savršenim za različite instruktore i vloggere ali i obitelji koje žele ostati u kontaktu. Za više informacija kontaktirajte našu prodaju. Snižene cijene su važeće do 31. svibnja 2020. ili do isteka zaliha.

Posebne ponude povodom Sennheiserove 75-te obljetnice

Godina je obljetnice, te će povodom toga Sennheiser pružati nevjerojatne uštede na odabrane žične mikrofone, bežične sustave i slušalice. Kako biste ostali informirani o ponudama posjetite www.sennheiser.com/special-deals stranicu ili kontaktirajte odjel prodaje Kapetanović Sistema.

NOVO! Osim Memory Mic-a na sniženju su i Sennhesier slušalice:

  • IE 400: 2610-50% = 1305 kn
  • IE 500: 4500 – 50% = 2250 kn

Prethodnih tjedana smo mogli uočiti kako se veliki dio komunikacije licem u lice prenio u digitalni svijet: od instruktora yoge koji trebaju prenositi video lekcije kako bi ostali u kontaktu sa svojim učenicima, do glazbenika koji objavljuju na društvenim mrežama spontane glazbene videe od kuće ili obitelji koji kreiraju video poruke za svoje voljene.

Dobar zvuk sa vanjskog mikrofona čini Vaš video sadržaj posebnim , čineći pravu atmosferu i dodajući profesionalni dodir. Upravo zato Sennheiser nudi Memory Mic rješenje za Vaš smartphone u pola cijene.

Memory Mic se povezuje s MEMORY MIC smartphone  aplikacijom (besplatno dostupna putem Google Play ili Apple Store-a) putem Bluetooth-a što pruža bežičnu komunikaciju na bilo kojoj udaljenosti od smartphone-a i tako omogućava slobodno kretanje prilikom kreacije Vaših video sadržaja. Zatim jednostavno sinkronizirajte audio i video putem aplikacije ili pritiskom na tipku. Dodatno aplikacija uključuje i mogućnosti mixera što Vam omogućuje intuitivnu selekciju dobrog miksa između zvuka sa Memory Mic-a te zvukova okoline koji su snimljeni s Vašim pametnim telefonom.

Putem aplikacije, također možete podesiti razinu glasnoće samog mikrofona, što je veoma korisno za prikupljanje blažih glasova. Kako je Memory Mic bežičan, ne zauzima ulaze na Vašem pametnom telefonu, što znači da možete koristiti neke i druge dodatke ukoliko je to potrebno.

 

Memory Mic je pouzdan, robustan i oprašta greške ukoliko se mijenjaju udaljenost ili smjer kretanja tijekom govora. Vrijeme korištenja može trajati i do četiri sata, te ga je naknadno moguće jednostavno napuniti putem USB priključka. Nakon sat vremena punjena, baterija će već doseći 70% punog kapaciteta te će mikrofon biti spreman za Vaš idući video.

 

 

Komentari su zatvoreni.