O nama

GV Authorized EDIUS Authorizedpartnerlogo DELL

Tko smo

Tvrtka Kapetanović sistemi osnovana je 1994. godine u Zagrebu s ciljem s ciljem pružanja profesionalnih usluga na području integracije televizijskih tehnologija i informacijsko-komunikacijskih sustava. Sukladno razvoju tehnolgije, sveprisutnosti digitalnih multimedijskih sadržaja i tehnologija te konstantom rastu potrebe za složenim uslugama integracije, 2007. godine osnovan je ured u Bosni i Hercegovini s ciljem širenja i pružanja bržih i kvalitetnijih usluga na području jugoistočne Europe. Naš tim spoj je iskustva i mladosti. Mi smo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada na području televizijskih tehnologija te poznavanja radnih procesa i razvojnih ciklusa proizvodnje televizijskog programa ali i mladih, visoko obrazovanih, kreativnih i inovativnih stručnjaka koje karakterizira proaktivni i analitički pristup poslu. Iskustvo, stručnost i znanje uz odgovornosti i fleksibilnost predstavlja dobitnu kombinaciju kao garanciju uspjeha i zadovoljstva naših klijenata.

Što radimo

Tvrtka smo fokusirana na pružanje visoko kvalitetnih usluga integracije raznovrsnih tehničkih sustava koja uključuju radio i televizijske sustave, multimedijske sustave, sustave kontribucije i distribucije audiovizualnog sadržaja, multimedijske sustave. Naša rješenja uključuju:

complete TV system analysis, design, planning, integration and implementation

provision of high-end professional audio and video equipment

project management with strong organisational and communication support

24/7 support and maintenace

strategic planning, independent, professional and objective consulting services
education delivery

other solutions involving audiovisual media aquisition, ingest, storage, preservation and distribution processes.

Naše vrijednosti

Poslovni i osobni integritet, timski rad, izvrsnost, iskrenost, pouzdanost, odgovornost i stručnost vrijednosti su do kojih držimo kako unutar svog tima tako i prema našim klijentima. Naše vrijednosti i naši zaposlenici temelj su budućeg razvoja tvrtke ali i dosadašnjeg uspješnog poslovanja. Upravo je povjerenje ukazano od strane naših klijenata dokaz je stručnosti, izvrsnosti i načinu rada što predstavlja dodatni poticaj za daljnji razvoj i poboljšanje poslovanja.

Komentari su zatvoreni.