Treninzi i edukacije

Ključni elementi olakšavanja procesa tranzicije ka izazovnim okruženjima medijskog tržišta su spremnost na promjene, učenje i primjena inovativnih koncepata i poslovnih strategija. Ključni čimbenici u tim procesima su obrazovani i kvalificirani pojedinci i timovi. U skladu s time ćemo Vam ponuditi i osigurati tehnološke radionice, prezentacije i predavanja. Nudimo Vam organizacijske i pripremne usluge u slučaju da želite sudjelovati u inozemnim edukacijski tečajevima u organizaciji maših poslovnih partnera kao što su Grass Valley, Dolby, itd.

Bilo da ste uspješni igrač na medijskom tržištu ili planirate postati jedan od njih, ključni preduvjet ja razumijevanje pravila tržišta, obveze i odgovornosti postavljene od strane medijskih regulatornih tijela. Na temelju iskustva iz medijskog svijeta i poznavanja medijskih regulacijskih procedura pružamo subjekte medijskih poslovanja uz potpunu vodstvo i podršku tijekom pripremnih procesa nužnih za pokretanje poslovanja u Hrvatskoj ili zemljama u okruženju.

Osim spomenutih savjetodavnih usluga, Kapetanović sistemi aktivno sudjeluju u preoblikovanju medijskog propisanog okvira u smislu inicijativa za uvođenje najnovijih tehnoloških rješenja i iskustava drugih zemalja unutar trenutnog propisanog okvira. Jedna od takvih inicijativa je uvođenje i usvajanje međunarodnih standarda i pratećih tehnoloških instrumenata namjenjenih mjerenju i kontroli jačine zvuka u proizvodnji i distribuciji audiovizualnih medija.

Budite slobodni kontaktirati nas ukoliko imate želju za ulaskom za medijsko tržište ili u slučaju da imate bilo kakvo pitanje povezano s predstavljenom inicijativom.

Komentari su zatvoreni.