Predstavljamo Blackmagicdesign ATEM SDI!

ATEM SDI je obitelj preklopnika za produkciju uživo dizajniranih za televizijske kuće kojima je potrebna ekstremna prenosivost! ATEM SDI preklopnici vrlo su slični ATEM Mini, međutim video veze su 3G-SDI i svaki model ima dvostruko više video izlaza! Dobivate 4 SDI ulaza na modelima ATEM SDI i ATEM SDI Pro ISO i 8 SDI ulaza na modelu ATEM SDI Extreme ISO. Osim toga, svi SDI ulazi imaju pretvarače standarda i ponovnu sinkronizaciju! Dobivate čak i DVE-ove za efekte slike u slici! USB radi kao web kamera za povezivanje videa s računalima, dok modeli Pro i Extreme imaju ugrađeni streaming. Za audio Fairlight mikser uključuje kompresor, limiter i 6-pojasni parametarski EQ na svakom ulazu!

ATEM SDI vam daje prijenosni dizajn ATEM Mini-a, ali njegove SDI veze znače da možete spojiti kamere i snimače napredne kvalitete emitiranja. Time se otvara novi svijet ultra prijenosne produkcije uživo. Nevjerojatno prenosiv dizajn znači da možete smjestiti cijeli sustav za kvalitetu emitiranja uživo u malu torbu ili čak ruksak!
Možete koristiti više kamera na lokaciji i prenositi uživo izravno na YouTube ili stvoriti vezu kvalitete emitiranja natrag u studio uz ATEM Streaming Bridge. Za razliku snimanja na daljinu jednom kamerom, ATEM SDI vam omogućuje povezivanje više kamera kako biste mogli stvoriti zanimljive intervjue na daljinu s više kutova kamere.

ATEM SDI

SDI se brzo postavlja i jednostavan je za korištenje. Uključuje 4 standardno konvertirana SDI ulaza, USB web kameru, 2 SDI izlaza, Fairlight audio mikser s EQ-om i dinamikom, DVE za sliku u slici, efekte prijelaza, zeleni zaslon chroma key, 20 medija za fotografije za naslove i besplatnu kontrolu softvera ATEM.

ATEM SDI Pro ISO

Ovaj model uključuje značajke ATEM SDI plus dodaje ugrađeni streaming i snimanje do 5 video streamova u stvarnom vremenu! To je čisti signal svih ulaza za uređivanje s više kamera! DaVinci Resolve projekt je spremljen tako da možete otvoriti svoju produkciju uživo za uređivanje, remiksiranje zvuka i dodavanje korekcije boja!

ATEM SDI Extreme ISO

Ovaj model uključuje sve značajke ATEM SDI Pro ISO modela, ali ima 8 SDI ulaza i 4 SDI izlaza. Može snimati 9 zasebnih H.264 video streamova u stvarnom vremenu, dopuštajući snimanje svih 8 ulaza kao i video programa. DaVinci Resolve projektna datoteka također je spremljena.

Ako radite produkciju uživo na lokaciji, modeli ATEM SDI Pro i Extreme podržavaju povezivanje Apple ili Android telefona na USB priključak za korištenje mobilnih podataka te se mobitel puni preko USB sučelja. ATEM SDI Pro i Extreme također podržavaju i izravno snimanje vaših streamova na USB flash diskove!

Uključuje i besplatan ATEM Software Control Panel te je time omogućen pristup svakoj značajki u switcheru! ATEM Software Control ima korisničko sučelje vizualnog switchera s paletama parametara za brzo podešavanje. Iako se normalno možete spojiti preko USB-a, ako se povežete preko Etherneta, moguće je povezati više korisnika na ATEM SDI koristeći zasebne kopije ATEM Software Control na različitim računalima! Softver vam omogućuje pristup potpunom miksanju zvuka s efektima, učitavanje statičnih okvira, pa čak i napredno makro programiranje! Možete čak i spremiti stanje prekidača kao XML datoteku! Ako trebate reprodukciju isječaka, možete čak kontrolirati HyperDeck disk snimače putem Etherneta.

Za detaljnije informacije i još više značajki, posjetite novosti iz Blackmagicdesign-a

Komentari su zatvoreni.