EDIUS promocija do 31. kolovoza 2019.: EDIUS Pro 9 Home Edition – sniženja više od 50%!

Grass Valley ispunjava želju brojnih privatnih korisnika te nudi Edius PRO 9 Home editions punom funkcionalnošću višestruko nagrađivanog Edius 9 PRO softvera. Privatni korisnici mogu ga kupiti u pola cijene (1580 kn + PDV). Ograničenje je što se ova verzija softvera ne smije koristiti u komercijalne svrhe niti će ju se moći nadograditi na na verziju 10.

Edius PRO 9 poznat je po performansama i stabilnosti. Dostupan je bez potrebe za pretplatom. U trenutnoj verziji ovaj softver za montažu nudi brojne optimizirane funkcije koje mogu iskoristiti i kreativni montažeri, ali i privatni korisnici. Multicam, korekcija boja za filmski izgled ili bzo popravljanje materijala. EDIUS PRO 9 nativno podržava gotovo sve moderne kamera kodeke i omogućava mješanje materijala raznih formata, broja sličica u sekundi ili rezolucije, sve na jednoj vremenskoj liniji.

Ovaj softver napravljen je da radi na većini postojećih laptoa ili uredskih PC-a te tako ne traži nužno investiciju u novi hardver. Registracijom na WWW.EDIUS.NET korisnicima postaju dostupni poučni filmovi ili podcasti sa mnogim savjetima i trikovima.

Komentari su zatvoreni.